VTB LOGO ROND 1 BEELDBIJGESNEDEN-.jpg
WEB START PAGINA.jpg

2019-RIK MICHIELS-Een video van 1 minuut,

gemaakt in opdracht van NAB 2.0

We vieren samen het 60- jarig jubileum van onze vereniging.

2016- Wandeling door de stad Antwerpen en ontbijt. Initiatief van Simonne en Marc

2019-vtbKultuur Antwerpen-Filmgroep. Magda van Gansen interviewt de voorzitter en Pascale van Lierde van de stuurgroep VTB Antwerpen ivm de werking van de stuurgroep..

We bezoeken met onze filmgroep het Koninklijk Legermuseum in Brasschaat.   Ik geef hier een kote impressie van het interessante bezoek.

2016-We organiseren een workshop MULTI-CAM SCENARIO MAKING. Speelfilmmaker Paul Lacroix heeft de leiding over het scenario en de uitwerking.

VTB  Filmgroep Antwerpen organiseert onder andere technische workshops. In het clublokaal leren we een korte actiefilm maken met acteurs en cameramensen.

De VTB Filmgroep Antwerpen vergadert elke maandag met als doel de betere kortfilm te maken in alle mogelijke genres. Bij een bezoek aan de VTM studios worden we geconfronteerd met de mogelijkheden van het televisie medium.

FILMS OVER  vtb CLUBEVENEMENTEN

De VTB Filmgroep bezoekt de kokschook PIVA. De gidsen en de leraren doen hun best, en verschaffen interessante gegevens over de werking van het instituut. Tot slot beleven we een gastronomisch etentje in aangenaam gezelschap.